We adhere to ISO9001:2105 Quality Management System to manufacture high strength, high stiffness and lightweight carbon fiber composites. . Get in Contact Today. Call Now
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Toepassingen

Juno Composites USP creëert een duidelijk rendement op investering voor de toepassingen van onze klanten door producten te leveren met superieure prestaties en een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. Juno Composites met ons eigen productieplatform biedt onze klanten met succes op maat gemaakte materiaaloplossingen die hen in staat stellen hun doelen te bereiken, of dat nu ‘Lichtgewicht’, het verhogen van prestaties en het verlagen van hun CO2-voetafdruk, integratie van biogebaseerde materialen, corrosiebestendige oplossingen of het stroomlijnen van hun productieproces is.

Automotive

Voertuig lichtgewicht maken en structurele versterking. Rohacell sandwichpanelen van koolstofvezel. Koolstofvezelplaat en machinaal bewerkte koolstofvezel billet voor in-mould inserts.

Drones & UAV's

Lichtgewicht chassis met CNC-bewerkte koolstofvezelplaten en sandwichpanelen.

Muziekinstrumenten

Snaarinstrumenten vereisen koolstofvezelfineer met lage CTE en de hoogste esthetiek voor toets en body. De brug en het balhoofd kunnen onze koolstofvezelplaat gebruiken.

Zee

Lichtgewicht sandwichpanelen voor vloeren, muren, deuren en meubelbouw, koolstofvezel zeillatten, esthetische koolstofvezel instrumentenpanelen en fineer voor inrichting.

Satellieten

Lichtgewicht en lage CTE monolithische koolstofvezel en sandwichonderdelen en in-mould inserts voor satellietvlokken.

Medisch

Niet-holle koolstofvezel radiolucente platen, autoclaaf sterlisatie bestendige koolstofvezel billets op hoge temperatuur voor chirurgische en orthopedische toepassingen.

Contact opnemen

We gedijen bij het bedenken van innovatieve ideeën, maar begrijpen ook dat een slim concept ondersteund moet worden met meetbare resultaten. Neem vandaag nog contact op door onze ‘Ontwerpvragenlijst’ in te vullen.