We adhere to ISO9001:2105 Quality Management System to manufacture high strength, high stiffness and lightweight carbon fiber composites. . Get in Contact Today. Call Now
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wat we doen

Ontwerp

We hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen van geavanceerde composietmaterialen om u te helpen de vele voordelen van geavanceerde composieten in uw toepassing te benutten, of uw project nu voor drones en UAV’s, maritieme toepassingen, auto’s, medische apparatuur, robotica en automatisering of muziekinstrumenten is.

Wij helpen u bij het overbruggen van de vaardigheidskloof in materiaalontwerp en -selectie en bij het optimaliseren van de materiaalprestaties en -kosten voor uw project.

Vervaardiging

We kunnen u helpen bij de Vervaardiging van uw product, of u zich nu in de prototypefase bevindt of volumeproductie nodig hebt in onze ultramoderne ISO 9001-gecertificeerde productiefaciliteit. Voorbeelden van de vele productvormen die we maken zijn onder andere:

Koolstofvezel fineer, platen, knuppels en sandwichpanelen met verschillende huidtypes, bijvoorbeeld koolstof- en glasvezel, die op verschillende soorten kernen kunnen worden gezet, waaronder Rohacell, PVC, gerecycled PET en honingraatkernen.

We hebben veel ‘kant-en-klare’ productformulieren beschikbaar waarmee je meteen aan de slag kunt om je product te maken.

Bewerking

Juno Composites biedt ook CNC-bewerking en paneelprofilering op onze kant-en-klare producten en op maat ontworpen materialen, bijvoorbeeld sandwichpanelen met geïntegreerde harde punten en monolithische platen met vezeloriëntatie die is geoptimaliseerd voor de belasting van uw project en die u kant-en-klaar voor eindassemblage wordt geleverd.

Aanvullende diensten die we u kunnen leveren zijn onder andere composiet eindige elementen analyse, coupon testen om de materiaalprestaties te bepalen, productie op contractbasis en kwaliteitsmetingen via CMM.

Contact opnemen

We gedijen bij het bedenken van innovatieve ideeën, maar begrijpen ook dat een slim concept ondersteund moet worden met meetbare resultaten. Neem vandaag nog contact op door onze ‘Ontwerpvragenlijst’ in te vullen.